Kysy Toimittajaliitosta! – Katso puheenjohtaja Juha Korhosen suora lähetys 19.12.2019 [Video]

Torstaina lukuisat suoran lähetyksen seuraajat esittivät kysymyksiä Toimittajaliitosta puheenjohtaja Juha Korhoselta reilun tunnin ajan. Katso ja kuuntele videotallenne! Toimittajaliitto on myös avannut virallisen FB-sivun.

Toimittajaliitosta näyttää kasvavan varsin merkittävä mediavaikuttaja Suomessa. Olemme saaneet parissa päivässä kymmeniä uusia jäsenhakemuksia, vaikka Toimittajaliitto on vasta julkistettu ja aloittanut toimintansa.

Yleinen suhtautuminen Toimittajaliittoon on parin ensimmäisen päivän aikana ollut valtamedian hyökkäyksestä huolimatta positiivista ja kiinnostunutta. Voidaan varmuudella sanoa, että uutta riippumatonta kansalaisjournalismin ja vaihtoehtomedian järjestöä pidetään tarpeellisena.

Vaihtoehtomediat ja sosiaalinen media muokkaavat tulevaisuuden mediatodellisuutta – Toimittajaliitto on varmasti mukana vaikuttamassa!

Toimittajaliittoon voi hakea jäseneksi täällä. Kaikki jäsenhakemukset käsittellään heti alkuvuodesta ja kun jäsenmaksu on maksettu, hakijat hyväksytään kannattajajäseniksi. Jäsenistöstä tullaan kokoamaan koko Toimittajaliiton organisaatio, johon kuuluu mm. Sananvapausneuvosto.

Toimittajaliiton käynnistys- ja käynnistyssuunnitelmaan sisältyy aikomus järjestää alkuvuodesta alkaen eri puolilla Suomea koulutus- ja puhetilaisuuksia, joissa kerrotaan Toimittajaliitosta ja suoritetaan jäsenten keruuta. Pyydämme tähän liittyen myös kentän toivomuksia ja kutsuja.

Toimittajaliitto avasi tänään torstaina FB-sivun, jonka kautta toimintaa voi seurata, siihen osallistua, ottaa yhteyttä ja postittaa kysymyksiä. Toimittajaliitto tulee avaamaan myös sivuston VK-palveluun, josta onkin muodustunut tärkeä sosiaalisen median sivusto erityisesti FB-bannatuille ja sensuurin kohteena oleville kansalaisvaikuttajille.

Katso: Juha Korhosen striimi 19.12.2019 klo 18:30 alkaen.

Facebook: https://www.facebook.com/toimittajaliitto/

Lehdistötiedote, vapaasti julkaistavaksi,
Toimittajaliitto
, 19.12.2019
Päivitetty: 19.12.2019 klo 21:45 – video lisätty, tiedot ajankohtaistettu.

Kommentit